Tulisan Foto Grafis Video Audio Project
Kategori Budaya 12 Agustus 2018   14:38 WIB
Sajak Sunda nu Ngawitan

Nyurucudna cimata, da geuning kieu kuduna
Kumaha deui, da gening kabisa ngan ukur du'a
Nu jadi panganteur salira, indit duka nepi ka iraha

Teu kaiket jangji, sanajan harepan kapatri dina diri
Teu kaucap sanajan sakecap
Catetan geus jadi panineungan urang sewang-sewangan
Dijadikeun du'a, dijadikeun panggeuing keur urang dina ieu lalampahan

Ieu sajak ngan ukur sajak
Harepan yen ieu sajak dijadikeun aosan
Ieu sajak teh nu ngawitan, kanggo anjen nu aya dina panyabaan.


Karya : rikeu novia