Tulisan Foto Grafis Video Audio Project
Kategori Puisi 7 Agustus 2016   16:17 WIB
Sapanjang Darangdan-Wanayasa

Darangdan jadi saksi kabagjaan urang

Wanayasa na harepan

Darangdan pangliwatan harepan ti anjeun

Tapi keukeuh Wanayasa nu neundeun kabagja

Darangdan mimiti aya kreteg

Wanayasa tungtung panineungan

Dangrangdan keukeuh jadi lamunan kasono

Anjeun, kunaon jadi Wanayasa nu mere katega ??

Ciga Darangdan anu meuntaskeun kapeurih

Wanayasa jeung Darangdan neundeun kabagjaan miceun kamelang

Pada-pada neundeun harepan

 

Karya : Reni Fatwa Gumilar