Kepadamu (Yang Kusebut) Sahabat

Harmawati
Karya Harmawati  Kategori Project
dipublikasikan 05 Oktober 2016
Random Room

Random Room


Cover & judulnya udah diganti. Isinya cuma ada celotehan random. Ada beberapa nasihat yang saya peruntukkan untuk diri saya sendiri. Syukur alhmdulillah kalo bisa useful juga buat orang lain ^^

Kategori Acak

2.5 K Hak Cipta Terlindungi
Kepadamu (Yang Kusebut) Sahabat

Helllooo, Kiki, firstly let me say sorry because  I perefer to talk about you, hm I meant about us. for this moment. I just really excited and enthusiastic saw our picture when I scrolled my gallery and I found a lot of our picture, then I couldn’t control my fingers to write this -_-

Sometimes, I indeed too excessive of anything especially for the person who I love (actually) then I must write about it. That’s probably strange for anothers but that is my way how to express my happiness, my thanksgiving. Moreover I don’t care what anothers will say.

Additionally, I just want to make story with people around me who have contribute many things in my life. I don’t think it’s wrong. So, mianhae oh Kiki you’ve been my victim -_-

Well,  I think it enaough, I’ll begin, hmm

 

Ini my partner selfie (Tadi niat mau upload futunyaa barengannya tapi ah I deleted it -_- maybe next time), Dwi Rizky Amalya (another and I called her Kiki), eehh bukan Cuman partner ngegifo kok, dia ini emang one of them yang berkontribusi buaaannyakk selama prosesnya saya untuk beberapa tahun terakhir ini. Dia ini juga yang selalu minjemin (anything) kost-anya buat kami-kami (someday I’ll also write about them) kalau lagi nungguin next lecture soalnya rumahnya kami jauh dari kampus jadi kalau mau nunggu yah nebeng di kost-annya. Minjemin bantuann lainyaa jugaa sering bantuannya hanya saya dan kiki yang tau #ehhh (tenkgkiyuuulohkiki). Tapi tetap saja kok bukan hal-hal itu saja yang ngebuat kami ngerasa dekat.

Hum, actually, kalau diliat-liat kami ini tidak dekat-dekat amat sih. Kalo diliat yah. Tapi sebenarya dekat kok. Buktinya foto-fotonya tuh huaaampir barengan terus. Kami memang tidak selalu bareng-bareng sih. Kalau dipikir-pikir lagi kami sepetinya tidak pernah hang out bareng -_- palingan kalo pas Cuma ada tugas kuliah aja deh. Palingan juga ketemunya kalau pas lagi ngampus juga. Tapi yang lebih penting daripada itu, kami selalu menjadi teman yang baik kok untuk saling mendengarkan saat salah satu dari kami ada yang mau nge-curhat haha. Walaupun akhirnya nggak bisa ngasi solusi apa-apa tapi setidaknya di akhir curhatannya masih bisa saling ngasih tau buat salalu stay positive terus ngasi kata-kata sok bijak yang padahal kita sendiri bahkan nggak se-wise itu -_-

***

Dear Kiki,

I have been made many things with you not only about our crazy picture. If  I want to write all about us, it’ll never enough  for few pieces of paper only. Actually I aim to write this because I want to stell you that you have someone (at least me but I believe you have many more) which is really grateful to have you beside her so you don’t need to be sad if another one is not. You don’t need to be worry about it, just be happy for anothers who care you.

If you have two people that one is preferring, caring, loving you and the one is not, which one do you choose to be care? You dont need to answer. Just remember your answer then if you hurt anymore by the person just remember my question yahhhh. Be happy as much as possible, life is too short just to remember sad things. Moreover as long as you have reasons to be happy, why not?

Your companion,

Harma