Tulisan Foto Grafis Video Audio Project
Kategori Puisi 11 Februari 2016   12:50 WIB
Anggitaning Ati

Angger bae inyong wis ngerti
Kaya ngapa siki kahananmu
Ana warta apa sekang kuliahmu
Utawa kepriwe sedina-dinamu

Angger bae inyong kelingan
Sapa ya, jenengmu?
Bocah sing ginau neng gedong kidul mesjid
Gawe manah tan bisa ngelit

Awan bengi, teka gambaring sliramu
Wanita siji sing tak tumuju
Ngrusuhi mripat loro
Gumantung gawe lambe mlongo

Cah ayu, sing manis
Karep pisan inyong weruh ko gelis
Muga Allah gawe marga
Kanggo nyambung kulawarga
Najan esih misteri
Apa mengko dhewek nyawiji?

?

Sumber gambar : Koleksi Pribadi

Karya : Asa Perwira