Tulisan Foto Grafis Video Audio Project
Kategori Motivasi 7 Mei 2016   21:41 WIB
Njalukmu Piye?

 

Gak duwe penggaweyan, sambat.
Kakean penggaweyan, ngresula.
Trus njalukmu piye?

Meneng nang omah, bosen.
Kerjo nang jaba omah, sambat maneh.
Trus njalukmu piye?

Galau dewean?
Enek kancane, malah dijarne dolanan hape.
Trus njalukmu piye?

Pengen sekolah nang nggon favorit?
Mboso ketampa, sambat akeh tugas.
Trus njalukmu piye?

Numpak pedhah kesel.
Numpak motor, macet.
Trus njalukmu piye?

Luwe, sambat.
Kuwareg-en, salah dewe kakean njupuk cemilan :P
Njalukmu piye?

Listrik mati gaisa garap tugas, sambat.
Trus mau pas gung mati nyapo ae?
Dolanan ae, kan?
Njalukmu piye?

Kakean tugas gara-gara mepet deadline, sambat nemen.
Trus wingi-wingi sak durunge nyandi ae?
Nyesel yoo, gak ndang dimarekne kat awal.
Njalukmu piye?

Gak enek notif, bosen?
Kakean notif, senang gak? :P
#GausahDigatekneIki

 Wes, intine, ojo kakean ngeluh.
Iso-iso malaikat bingung nuruti pengenmu.
*eh, gak mungkin yo.

 

Sampun nggeh, kula mboten saget basa Jawi :(


 

Sby 070516

21.38

Karya : Anis