Njalukmu Piye?

Anis
Karya Anis  Kategori Motivasi
dipublikasikan 07 Mei 2016
Njalukmu Piye?

 

Gak duwe penggaweyan, sambat.
Kakean penggaweyan, ngresula.
Trus njalukmu piye?

Meneng nang omah, bosen.
Kerjo nang jaba omah, sambat maneh.
Trus njalukmu piye?

Galau dewean?
Enek kancane, malah dijarne dolanan hape.
Trus njalukmu piye?

Pengen sekolah nang nggon favorit?
Mboso ketampa, sambat akeh tugas.
Trus njalukmu piye?

Numpak pedhah kesel.
Numpak motor, macet.
Trus njalukmu piye?

Luwe, sambat.
Kuwareg-en, salah dewe kakean njupuk cemilan :P
Njalukmu piye?

Listrik mati gaisa garap tugas, sambat.
Trus mau pas gung mati nyapo ae?
Dolanan ae, kan?
Njalukmu piye?

Kakean tugas gara-gara mepet deadline, sambat nemen.
Trus wingi-wingi sak durunge nyandi ae?
Nyesel yoo, gak ndang dimarekne kat awal.
Njalukmu piye?

Gak enek notif, bosen?
Kakean notif, senang gak? :P
#GausahDigatekneIki

 Wes, intine, ojo kakean ngeluh.
Iso-iso malaikat bingung nuruti pengenmu.
*eh, gak mungkin yo.

 

Sampun nggeh, kula mboten saget basa Jawi :(


 

Sby 070516

21.38


  • upri on
    upri on
    1 tahun yang lalu.
    Hore

  • Alenia 
    Alenia 
    1 tahun yang lalu.
    ada terjemahannya ga mba? haha

    • Lihat 9 Respon

  • Agung Pangestu 
    Agung Pangestu 
    1 tahun yang lalu.
    untung kulo Wong Jowo dadose ngertos nopo arti tulisane kuwi. Emang dadi dasare manungso angel ngo bersyukur. Maturunuwun mba, tulisanmu apik kon..

    • Lihat 1 Respon

  • Shanty Agustriani
    Shanty Agustriani
    1 tahun yang lalu.
    trus njalukmu piye mba anis ? kikikikikik

  • EMHA N AUTHOR
    EMHA N AUTHOR
    1 tahun yang lalu.
    trimo ing pandum iku nikmat
    ndresulo ra popo iku manusiawi ning kudu diakehi syukure mareng gusti